Toti cei care iau in considerare ideea de a-si pune proteze dentare in sector 2 trebuie sa se informeze extrem de bine inainte de a merge la doctor, astfel incat sa stie la ce sa se astepte. Este vorba despre o solutie excelenta, prin care se pot bucura in continuare de o masticatie corecta, dar si de o vorbire corespunzatoare.

Proteze dentare in sector 2: clasificare

In functie de modul in care sunt realizate, iar ulterior aplicate, protezele dentare sunt de mai multe tipuri. Acest lucru trebuie sa fie cunoscut de catre oamenii care isi doresc sa umple unul sau mai multe goluri din cavitatea bucala. De exemplu, protezele dentare partiale sunt potrivite pentru situatiile in care pacientii au dintii naturali inca sanatosi, dar trebuie sa ii acopere, pentru a avea o forma corecta si frumoasa. Mai mult, protezele dentare totale sunt esentiale pentru persoanele care si-au pierdut dintii complet in urma unor accidente, leziuni sau boli parodontale. Mai exista si proteze dentare fixe si mobile, fiecare dintre acestea putand fi alese in baza nevoilor pe care le au oamenii.

Cat timp dureaza montarea protezelor?

Din punct de vedere temporal, protezele pot fi gata in doar cateva saptamani pentru fiecare pacient. Medicii de la Elveto-Dent.ro lucreaza cu multa grija, explica oamenilor care sunt pasii pe care ii fac, dar si cum sa actioneze in primele zile in care au proteze. Tratamentele pot dura mai mult doar atunci cand oamenii au nevoi speciale si se confrunta cu situatii ce necesita mai multe interventii.

Proteze dentare in sector 2 | Elveto-Dent.ro

proteze dentare in sector 2

Cum trebuie ingrijite protezele?

Cei care aleg sa-si puna proteze dentare in sector 2 trebuie sa stie ca unul dintre secretele longevitatii acestora este reprezentat de ingrijirea constanta. Mai exact, dantura trebuie spalata zi de zi cu pasta speciala, iar periajul trebuie sa fie unul lejer. Recomandat este ca pacintii sa nu agreseze dintii si sa aiba grija la alimentele, dar si la bauturile pe care le consuma de-a lungul timpului.

Avand o dantura completa, frumoasa si sanatoasa, oamenii se pot bucura de un confort sporit din punct de vedere fizic atunci cand mananca si, in acelasi timp pot zambi nestingheriti!