Cand se achizitioneaza un calculator, investitia nu se opreste la cumpararea computerului, ci este nevoie sa se foloseasca si o licenta pentru programele folosite, mai ales daca acestea sunt utilizate pentru desfasurarea unei activitati de business. Astfel, pretul platit pentru un astfel de echipament IT poate creste.

Pentru a reduce costurile cu tehnologizarea afacerii, mai ales in cazul celor aflate la inceput de drum, pentru care finantele existente sunt esentiale, antreprenorii trebuie sa caute cele mai potrivite solutii. Una dintre acestea poate fi reprezentata de calculatoarele cu licenta second hand, deoarece pretul acestora include atat un computer second hand functional, cat si licenta pentru sistemul de operare preinstalat.

De ce este important sa se utilizeze calculatoare cu licenta second hand?

Orice program si aplicatie folosite in desfasurarea activitatii ar trebui platite, daca acestea nu sunt disponibile in mod gratuit, in cazul activitatilor de business utilizarea acestora fara licenta fiind chiar o incalcare a legii. Aceasta licenta dovedeste ca utilizatorul a platit pentru programele Microsoft folosite si ca poate beneficia de cele mai noi actualizari ale acestora.

In plus, exista programe si aplicatii care nu pot fi instalate sau nu pot rula la capacitate maxima pe un sistem de operare care nu este instalat in mod legal, unele dintre acestea fiind esentiale pentru anumite sectoare profesionale, cum ar fi cele de proiectare web, prelucrare sau din sectorul IT.

Chiar si utilizatorii casnici pot alege un calculator cu licenta, mai ales daca este second hand, deoarece pretul acestuia este unul mai mult decat avantajos. Un astfel de device poate fi cumparat din magazinul online Calculator-Ieftin.ro, un comerciant online de echipamente si componente IT second hand.

Calculatoare cu licenta second hand | calculatoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

Calculatoare cu licenta second hand

De ce sa se aleaga un calculator second hand?

Un alt motiv pentru care sa se aleaga un calculator cu licenta second hand este si pretul mic pe care un astfel de calculator il poate avea. Cand vine vorba despre calculatoare second hand, pretul acestora poate fi chiar si cu pana la 80% mai mic decat in cazul unuia nou.

Daca acesta este cumparat de la un comerciant autorizat, atunci exista posibilitatea de a beneficia si de o perioada de garantie.