Multi dintre clienti se intreaba ce fel de conducte sunt mai potrivite pentru incalzirea casei in sistem centralizat: teava de cupru sau cea din pexal? Aproape toate tevile noi de instalare a caldurii, utilizate azi pentru inlocuirea celor vechi, sunt fie tevile de cupru, fie din pexal. Multi clienti nu stiu din ce sunt compuse, cum arata fiecare, care sunt costurile sau care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei alegeri.

Pe langa faptul ca sunt colorate si flexibile, tevile din pexal sunt, de asemenea, foarte durabile si exista sanse mici de viitoare scurgeri. Sunt mai silentioase, rezistente la temperaturi extreme, eficiente si durabile. De asemenea, instalatiile sanitare cu tevi din pexal sunt rentabile din toate punctele de vedere. Instalarea tevilor din pexal este mai ieftina decat instalarea tevilor de cupru pentru ca materialul este mai ieftin, iar efortul instalatorilor este mult mai mic pentru ca sunt flexibile.

Tevile de cupru sunt foarte durabile, rezistente la coroziune, pot fi utilizate atat in afara casei cat si in interior. Un alt avantaj este ca nu ard in caz de incendiu. Acestea sunt mai scumpe decat tevile din pexal, deoarece insusi cuprul este un material scump. Avantajul este ca acestea pot fi recicalte. Instalarea unui nou sistem de tevi din cupru este, de asemenea, mai scumpa, deoarece este mai dificila si necesita expetiza si experienta pentru a asigura un rezultat durabil solid.

Acum ca vi s-a conturat o idee a acestor doua posibilitati de a aduce caldura in casa, nu va ramane decat sa alegeti ceea ce va multumeste pe deplin. Este bine sa ascultati sfaturile instalatorului, insa stiind aceste lucruri puteti pune intrebari si intelege unele raspunsuri.

eCalorifere.ro – radiatoare de vanzare

radiatoare de vanzare

Pe site-ul ecalorifere.ro puteti gasi atat radiatoare de vanzare, cat si tevi, centrale si alte accesorii. Mai mult decat atat, instalatorii colaboratori ai eCalorifere.ro va stau intotdeauna la dispozitie pentru a lamuri neclaritatile si pentru a raspunde provocarilor lansate de clienti. Merita macar sa aveti in vedere acest  magazin atunci cand hotarati sa faceti o schimbare in casa dumneavoastra!