Probabil ca ati observant deja acest lucru dar merita reamintit: in ultimul an a avut loc o revolutie in ceea ce priveste usile interioare. Culorile si stilurile usilor nu mai sunt cele de baza, dintr-un singur panou, monoton si fad. Usor, usor, usile devin declaratii de stil si puncte focale intr-o casa, mai mult decat au facut-o vreodata.

Vestea minunata este ca usile de interior sunt o modalitate destul de ieftina de a actualiza instantaneu un spatiu.  Cu toate acestea, reamenajarea casei are loc, inevitabil, in mai multe etape care sunt conectate unele de alte. In toata avalansa de activitati care trebuie finalizate pentru rezultatul asteptat, este absolut necesar sa includeti si usile.

Alegerea poate fi o decizie grea si ar trebui sa rezoneze si cu parchetul, culoarea peretilor sau stilul general al casei. Usile albe, simple si lucioase se potrviesc amenajarilor moderne minimaliste, iar usile mate cu ancadramente somptuoase merg foarte bine in casele cu aer american sau frantuzesc. Indiferent de finisajul usilor si de materialul din care sunt facut, acestea trebuie asortate cu parchetul. Desi se crede ca un parchet inchis la culoare necesita usi deschise si invers, pentru a se scoate reciproc in evidenta, multe din alegerile actuale nu respecta aceasta regula.

Nu doar culoarea parchetului scoate in evidenta usile, ci si culoarea peretilor. Asadar, usile albe vor arata perfect intr-o casa cu pereti colorati, iar usile colorate sau in nuante lemnoase, vor fi scoase in evidenta de peretii albi.

Rolul usilor nu este limitat doar de culoare si stil, ci acestea au si un rol functional foarte bine stabilit. De fapt, rolul usii este acela de a oferi siguranta, izolare termica si fonica, dar actioneaza si ca limitator intre doua incaperi.

Proiectul imobiliar din Corbeanca vine in intampinarea vastra cu cele mai bune oferte de pret!

proiectul imobiliar din Corbeanca

Daca doriti sa puneti in practica iscusinta in ceea ce priveste alegerea si potrivirea usilor, aveti ocazia sa o faceti alegand una din casele din Corbeanca. Noile case din proiectul imobiliar din Corbeanca au fost gandite si construite sub indrumarea echipei Paladin Residence, o echipa de profesionisti, cu experienta si pasiune pentru stil si functionalitate. Pentru a vizualiza proiectul, dar si pentru a programa o vizionare a santierului, accesati http://www.paladinresidence.ro/!