Atunci cand o persoana alege o canapea la comanda, este pentru ca fie nu a gasit nimic pe placul lui in magazin, fie produsele propuse de brand nu raspund nevoilor lui. Chiar daca pretul serviciilor de personalizare a produselor poate fi ceva mai ridicat decat cel initial, investitia este una binemeritata, care aduce satisfactii din mai multe puncte de vedere:

  • clientul se va bucura de un produs unic;
  • canapeaua se va incadra in dimensiunile livingului clientului;
  • design-ul canapelei se va potrivi perfect celui existent in casa;
  • clientul are siguranta cumpararii produsului pe care si-l doreste si de care are nevoie.

Specialistii de la CasaEduard.ro realizeaza piese de mobilier pe comanda, personalizand culoarea, materialul si dimensiunea produselor deja existente in gama. Clientii care apeleaza la serviciile de personalizare fie au renovat de curand si isi doresc o anumita culoare a produsului, fie detin un spatiu mic, iar dimensiunile produsului cumparat necesita ajustari, fie isi doresc un anumit sistem de extensie al canapelei. Indiferent de motiv, cumparatorii pot apela la serviciile de personalizare ale brand-ului.

Atunci cand isi cumpara un astfel de produs pentru locuinta, oamenii isi vor dori ca achizitia sa raspunda exact nevoilor lor si mai mult decat atat, sa aiba un pret care se incadreaza in bugetul lor. Realizarea unei canapele pe comanda este ceea ce garanteaza multumirea clientului atunci cand niciun produs disponibil nu raspunde exact nevoilor lui.

Care sunt caracteristicile pe care le pot personaliza pentru o canapea la comanda?

Doar accesand site-ul oficial al brand-ului de piese de mobilier, clientul poate regasi in cadrul descrierii produselor optiunea de personalizare. Specialistii mentioneaza ca produsul poate fi realizat pe alte dimensiuni sau culori doar contra unui cost suplimentar.

Canapele | Canapea la comanda | CasaEduard.ro

canapea la comanda

Culoarea este una dintre caracteristicile care poate suferi modificari. Alegerea culorii produsului comandat este un pas important, avand in vedere aspectul pe care o canapea il are asupra intregii incaperi. O culoare aprinsa necesita o ingrijire speciala, luand in considerare amplasarea canapelei intr-o camera luminoasa.

Culoarea isi poate pierde din calitate in timp din cauza soarelui, insa protejarea ei cu ajutorul unei huse sau paturi decorative este o solutie eficienta. Canapeaua nu trebuie acoperita neaparat – ferestrele pot fi accesorizate cu draperii, ceea ce va proteja canapeaua si restul mobilierului.