Software-ul este coloana vertebrala a oricarei configuratii a computerului. Indiferent daca tocmai ati achizitionat un PC nou sau ati reinstalat Windows-ul, prima sarcina pe care o veti face va fi aceea de a instala aplicatii. In timp ce exista zeci de programe uimitoare, stiind care sunt cele absolut necesare activitatii desfasurate, va scutiti de multe batai de cap. Iata cateva dintre programele pe care oricine ar trebui sa le instaleze pentru a-si usura viata si munca pe computer!

In primul rand ar trebui sa descarcati un browser pentru a putea efectua cautari pe Internet. In topul descarcarilor se afla Google Chrome pentru ca este un browser rapid, include multe facilitati, se sincronizeaza dupa alte platforme. Urmatoarele browsere ca si numar de descarcari sunt Firefox, Opera si Safari.

Cu ani in urma, ascultarea muzicii pe un calculator insemna importarea melodiilor si organizarea lor in colectii de MP3-uri, insa serviciile de streamig elimina nevoia de a cumpara sau descarca materiale muzicale. Exista mai multe servicii de streaming pe piata, insa cel mai cunoscut este Spotify.

Indiferent daca doriti sa modificati o imagine, sa ascundeti informatii sensibile sau sa retusati fotografii vechi, ar trebui sa instalati un program de editare a imaginilor. Probabil va ganditi la Photoshop ca program standard, dar exista o multime de instrumente gratuite mai accesibile. Paint.NET este o alegere de top, concluzie trasa pe baza descarcarilor efectuate in ultimele luni.

Windows 10 include Windows Defender, care este un antivirus suficient de bun pentru toata lumea. Cu toate acestea, este intelept sa mai aveti un program de securitate secundar. Pentru aceasta, puteti descarca Malwarebytes. Versiunea gratuita va permite sa scanati sistemul pentru toate tipurile de malware pe care antivirul preinstalat nu le-ar putea captura.

Cu popularitatea YouTube, probabil ca cele mai multe vizionari de clipuri sunt intr-un browser, insa un video player instalat pe computer nu strica niciodata. Pentru aceasta sarcina, nimic nu depaseste VLC Media Player, care imbraca o multime de caracteristici si este capabil sa ruleze aproape orice format video si audio.

Calculatoare refurbished – calitate la cele mai bune preturi | calculator-ieftin.ro

calculatoare refurbished

Pentru a descarca toate aceste programe aveti nevoie de un dispozitiv bun, iar calculatoare refurbished, laptopuri SH, imprimante sau servere, puteti achizitiona accesand calculator-ieftin.ro!