Aspecte pro si contra manichiura semi-permanenta

Exista diferite alternative la indemana care promit unghii luminoase si colorate pentru mai mult timp, asa ca alegeti cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra!

Manichiura semi-permanenta este una dintre cele mai solicitate in ultima vreme, deoarece se caracterizeaza prin durata prelungita a unui aspect frumos care nu dauneaza unghiei naturale si nici nu o slabeste. De asemenea, este o varianta mai ieftina decat unghiile construite cu gel acrilic.

Aplicarea acestei tehnici difera de cea traditionala in ceea ce priveste baza si lacul folosit, care se usuca in cateva secunde sub lumina UV a unei lampi LED. Cu toate acestea, in ciuda popularitatii, exista multe mituri care s-au creat in jurul acestei tehnici!

O manichiura semi-permanenta face ca unghiile sa para mai stralucitoare decat cele lacuite traditional. La fel, culoarea ramane intacta deoarece este indepartata doar de cresterea unghiei. In acelasi mod, acest tip de manichiura este foarte versatil, deoarece poate fi folosita orice culoare si orice decoratiune se doreste.

O astfel de manichiura este de lunga durata, putand rezista chiar si mai mult de doua-trei saptamani. Din aceasta cauza, a devenit cea mai buna alternativa pentru femeile care calatoresc mult si nu au timp sa frecventeze prea des saloanele. Totul depinde de cresterea unghiilor clientei.

Uscarea unghiilor pe care s-a aplicat oja semi-permanenta este imediata. Spre deosebire de o manichiura traditionala, care poate fi deteriorata imediat, aceasta permite reluarea imediata a muncii, deoarece odata pusa sub razele UV, uscarea este grabita si lacul devine rezistent.

In timp ce manichiura semi-permanenta poate fi o optiune excelenta pentru toate femeile ce au unghii sensibile, este contraindicata pentru cele care sufera de afectiuni ale tiroidei sau in primul trimestru de sarcina.

Indepartarea lacului semi-permanent nu este la fel de usoara ca si cea a lacului traditionala. Pentru a resi este nevoie ca unghiile sa fie infasurate cateva minute bune intr-o discheta umezita cu dizolvant special.

Aplicare gene fir cu fir | salon de manichiura in sector 1 | joyasalon.ro

salon de manichiura in sector 1

Aceasta tehnica este mai complexa decat o manichiura traditionala, deci ar fi nevoie de interventia unui specialist. La Joya Salon, salon de manichiura in sector 1, puteti avea parte de manichiura semi-permanenta oricand doriti, cu conditia sa rezervati in prealabil un loc accesand joyasalon.ro. Tot aici puteti beneficia si de aplicare gene fir cu fir, masaj, indreptare cu keratina si multe alte tratamente de infrumusetare!