Solutii pentru curatarea tapiteriei mobilierului

Mobilierul tapitat are nevoie de o intretinere regulata pentru a-si mentine aspectul. Scaunele tapitate si fotoliile pot fi curatate regulat prin aspirare sau chiar cu ajutorul aburilor. Cea de-a doua metoda poate fi folosita chiar si pentru indepartarea petelor. Dincolo de orice tip de curatare, este necesar sa utilizati produsele potrivite pentru tipul de tesatura al tapiteriei!

Inainte de a aspira, intotdeauna indepartati resturile care pot fi luate cu mana. De asemenea, indepartati toate cuverturile sau orice alte materiale care ar putea infunda aspiratorul. In cele din urma, actionati aspiratorul si veti scapa de praful si murdaria care nu pot fi indepartate cu mana. Unele aspiratoare au un accesoriu suplimentar pentru tapiterie care chiar merita utilizat, deoarece poate proteja foarte bine tesaturile.

Daca orice urma de murdarie si praful au fost indepartate, mai raman petele asupra carora trebuie insistat. Utilizati o carpa moale si umeda pentru a inmuia zona, iar daca aveti detergentul adecvat pentru tapiterie, puteti pulveriza peste pata lasandu-l sa actioneze in vederea indepartarii ei.

Exista diverse solutii de curatare a tapiteriei fotoliilor si scaunelor, insa cel mai indicat este sa o alegeti pe cea potrivita texturii mobilierului detinut. In principiu, eticheta care se gaseste pe spatele sau dedesubtul scaunelor si fotoliilor ofera suficiente indicii despre modalitatile de curatare si despre detergentii care pot fi folositi. Studiati etichetele inainte de a achizitiona detergentul, iar dupa ce-l aveti, aplicati intr-o zona mai putin vizibila pentru a verifica daca nu cumva exista reactii nedorite.

Curatare de saltele la domiciliu | curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare de saltele la domiciliu

Daca toate acestea vi se par complicate, compania Curatam Pe Loc are solutia potrivita: serviciul de curatare fotolii la domiciliu! Ca si client nu trebuie decat sa accesati CuratamPeLoc.ro si sa aflati toate detaliile care va intereseaza. Daca aveti nevoie de lamuriri suplimentare, apelati la numerele de telefon afisate pe site. Tot acum puteti programa o sesiune de curatare la domiciliu.

In afara de curatarea tapiteriei fotoliilor, va puteti programa si pentru curatare de saltele la domiciliu sau chiar pentru detailing auto, in cazul in care doriti sa respirati aer proaspat si in masina.

Serviciile profesionale oferite de Curatam Pe Loc nu va vor dezamagi, ci dimpotriva vor oferi ocazia sa repetati cu regularitate obiceiul de a curata profesional toate suprafetele importante din casa!