In societatea moderna actuala, parul este un adevarat etalon al frumusetii. Acesta trebuie intretinut, vopsit, tuns, pentru a arata impecabil, pentru a straluci si pentru ca nimeni sa nu se planga niciodata de `bad hair day`, o zi in care nu se poate aranja in niciun chip parul. Acum exista pe langa tehnicile de vopsit Balayage si Ombre, pe langa aplicarea de externsii si tratament par cu botox, ultima inovatie in acest domeniu. In cadrul salonului de infrumusetare http://freestylebeauty.ro/ clientele pot beneficia de acest tratament la un raport calitate-pret foarte bun.

 

De ce sa alegi tratament par cu botox?

tratament par cu botox

In primul rand, cand oamenii se gandesc la botox se gandesc la riduri estompate, pleoape ridicate sau buze marite, insa botoxul este o substanta care are multe alte intrebuintari. Tratamentul pentru par cu botox reda parului calitatile pe care acesta lea-a pierdut in timp din cauza mai multor factori externi, precum vopseaua de par folosita prea des, razele UV, expunerea parului la conditii de mediu sau la substante periculoase.

Botoxul hidrateaza intens parul, reconstruieste firul degradat de la radacina, il incarca cu o pelicula de silicon si ii ofera necesarul de proteine pe care le pierde. Botoxul ofera parului un plus de volum, de greutate, il indreapta, il face neted si usor de pieptanat. In plus, elimina varfurile despicate, firul de par nu se mai rupe, nu se mai poate vorbi de par tocit si fara volum ci doar de par stralucitor, puternic, usor de coafat.

In timpul unui tratament cu botox pentru par, aceasta procedura care trebuie executata cu atentie si seriozitate din partea unor profesionisti in domeniu, clientele se pot bucura de rasfat. In ceea ce priveste intretinerea unui par tratat cu botox, sunt ritualuri de intretinere in acest sens: clientele vor folosi masti si sampoane fara parabeni si sulfati, nu vor folosi solutii pentru permanent si nu mai este necesara utilizarea placii de indreptat parul la fel de des. Tratamentul parului cu botox nu are contraindicatii, ci numai beneficii pentru toate doamnele si domnisoarelor care vor sa arate bine indiferent de ocazie.