Este posibil sa nu stiti cum arata sau in ce magazin se afla produsele de albire a dintilor. Plimbati-va pe culoarul unde sunt aranjate produsele de ingrijire orala din marile magazine sau din farmacie. In apropierea pastelor de dinti, a apei de gura si atei dentare, veti vedea o gama larga de produse care promit un zambet stralucitor. Ceea ce nu veti vedea printre rafturi si produse este medicul dentist. Atunci cand alegeti un produs de ingrijire sau albire dentara, nu omiteti sa cereti sfatul specialistului!

Clinica stomatologica din sector 2 Elveto Dent – o clinica serioasa cu preturi corecte.

clinica stomatologica din sector 2

Cu toate ca veti economisi bani atunci cand alegeti ceva mai ieftin, rezultatele este posibil sa nu fie cele pe care le asteptati, prin urmare va mai trebui sa cheltuiti niste bani. Chiar daca doriti sa va albiti dintii la domiciliu, expertii de la Elveto Dent, clinica stomatologica din sector 2, recomanda sa consultati sfatul unui dentist. De ce? Deoarece este absolut necesar sa excludeti problemele dentare, cum ar fi boala parodontala inainte de a incerca un produs atat de puternic. Albirea dintilor nu va rezolva aceste probleme, ba chiar le va agrava.

De asemenea, multi oameni nu-si dau seama ca restaurarile anterioare din gura, care au constat in coroane sau plombe, nu se vor albi impreuna cu dintii lor naturali. Albirea dintilor nu corecteaza decolorarea acestor componente ale restaurarii, iar efectul poate fi unul de care nu veti fi multumit. Un alt avantaj al planificarii unei vizite la medicul dentist inainte de a decide sa cumparati produse de albire a dintilor este ca acesta va poate explica toate optiunile disponibile, explicand avantajele si dezavantajele fiecareia.

Un medic dentist sau igienist poate personaliza tratamentul de albire in functie de caracteristicile fiecarui pacient. Daca este posibil vi se va pune la dispozitie produsul special creat si pentru a fi folosit la domiciliu, fapt pe care nu-l veti intalni niciodata la produsele gata preparate din magazine.De cate ori aveti tendinta de a cumpara asemenea produse, mai ganditi-va o data si mergeti mai intai la specialist.

Pentru albire dentara sau detartraj in sector 2, apelati la serviciile Elveto Dent. Mai multe detalii aflati accesand https://elveto-dent.ro/ sau programand o consultatie offline!