Masaj erotic Iulia foloseste uleiul de susan deoarece este unul dintre cele mai bune uleiuri de masaj, atat pentru barbati, cat si pentru femei, conform scrierilor antice. Relaxeaza intr-un mod spectaculos pielea. Are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii, plus ca hraneste pielea cu un continut ridicat de acid linoleic.

Uleiul de susan este 100% natural si nu produce vreun efect negativ asupra pielii. Foarte multi maseuri aleg sa foloseasca acest tip de ulei. De multe ori, pun in el picaturi de ulei de eucalipt. In acest fel devine un ulei excelent pentru corp, cu efecte spectaculoase. Uleiul de susan contine sesamol si sesaminol, doi antioxidanti care pot avea efecte puternice asupra sanatatii.

Care sunt avantajele uleiului de susan folosit de salonul din Timisoara Masaj erotic Iulia?

Ei bine, uleiul de susan este utilizat atat impreuna cu un masaj clasic, cat si cu un masaj erotic. In general, se foloseste in masajul clasic deoarece calmeaza foarte mult durerile articulare. In ceea ce priveste masajul erotic, maseuzele de la Masaj-iulia.ro, salonul de masaj erotic din Timisoara il incalzesc putin si il combina cu plante aromatice si uleiuri esentiale. Amestecul rezultat hraneste foarte bine pielea, permite mainilor sa alunece usor si catifelat pe piele si intinereste pielea, lasand clientul sa se simta complet improspatat.

Masaj erotic din Timisoara | salon de masaj erotic Iulia | Masaj-Iulia.ro

masaj erotic din Timisoara

Tipurile de ulei care nu pot fi ideale pentru masajul erotic sunt uleiurile mai groase. De exemplu, uleiul parfumat precum uleiul de masline sau cel de avocado, care sunt uleiuri mult prea groase. In uleiul de susan se poate pune cu un ulei de migdale dulci.

In general, saloanele de masaj erotic intampina clientii cu servicii de calitate prestate de profesionistii lor. In acest fel, clientii pot beneficia de diverse pachete, la preturi accesibile si nu in ultimul rand vor trai o experienta ce nu va fi uitata prea curand. Toate informatiile necesare se afla pe paginile saloanelor, asa ca, cei interesati pot analiza toate serviciile prezentate pe site.