Calorifele sunt obiecte absolut necesare in toate apartamentele si casele, pentru ca oamenii sa se poata bucura de confortul termic necesar peste iarna. Alegerea lor trebuie realizata intotdeauna pe baza unor detalii tehnice importante, astfel incat investitiile sa fie excelente! In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele elemente care trebuie luate in considerare pentru ca utilizatorii sa cumpere cele mai bune calorifere ieftine pentru acasa!

Dimensiune

Pentru inceput, cumparatorii trebuie sa se gandeasca la dimensiunea caloriferelor. Acestea trebuie alese in functie de locurile in care urmeaza sa fie montate, dar si in functie de spatiile pe care trebuie sa le incalzeasca, pentru a oferi rezultatele dorite. De exemplu, pentru baie sunt suficiente caloriferele cu putini elementi, pe cand pentru living si pentru dormitoare sunt necesare modele mai mari, care sa aiba capacitatea necesara. Specialistii www.ecalorifere.ro sustin ca pentru incalzirea a 15-20 mp sunt suficiente modelele cu minimum 6 elementi.

Calorifere ieftine cu termostat reglabil

Un alt detaliu esential pentru alegerea celor mai bune calorifere ieftine este acela ca ele sa fie prevazute cu un termostat reglabil. In acest fel, consumatorii pot seta nivelul de caldura in functie de necesitatile personale. Mai mult, astfel de aparate se opresc si pornesc ori de cate ori este nevoie, ceea ce inseamna ca oamenii nu mai trebuie sa verifice de fiecare data caloriferele pentru a se asigura ca acestea sunt suficient de calde.

Calorifere ieftine | eCalorifere.ro

calorifere ieftine

Din ce materiale sunt realizate?

Pe lista elementelor la care cumparatorii trebuie sa fie atenti se numara si materialul din care sunt realizate caloriferele. In prezent, majoritatea modelelor sunt fabricate din otel, acest material fiind unul rezistent si practic, ce poate fi folosit ani la randul fara nicio problema. In acelasi timp, exista si calorifere realizate din alte tipuri de materiale, iar preturile difera in functie de acest aspect.

Consumul

Cand vine vorba despre caloriferele electrice, utilizatorii trebuie sa se gandeasca si la consumul acestora. Recomandat este sa aleaga unele care consuma cat mai putin si care, totodata ofera nivelul de caldura dorit. De exemplu, modelele pe piata au un consum care variaza intre 800 si 2500 W. Cea mai potrivita valoare este cea de 2000 W! Chiar daca cele mai eficiente calorifere din aceasta categorie pot fi destul de piperate la pret, investitia merita, intrucat factura la curent nu va fi niciodata ridicata!