Calculatoarele second hand sunt tot mai cautate in ultima perioada. Chiar daca majoritatea persoanelor sunt susceptibile cand vine vorba despre achizitionarea unui dispozitiv second hand, exista numeroase motive pentru care ar trebui sa se aleaga un astfel de produs.

Calculatoarele second hand pot oferi mai multa putere la acelasi pret

Calculatoarele ieftine fac parte, in general, din categoria refurbished sau second hand. Astfel, daca este nevoie doar de un instrument de scris cursuri, teme, proiecte sau lucrari, nu conteaza atat de mult daca este achizitionat cel mai recent si performant procesor si multa memorie RAM, ci daca produsul va fi folosit la jocuri. Calculatoarele de gaming pot ajunge la niste preturi extrem de mari, insa daca utilizatorul alege sa il cumpere de la second hand, va constata o mare diminuare a pretului.

Memoria RAM este un factor foarte important

Memoria RAM este foarte folositoare. Aceasta functioneaza ca o memorie pe termen scurt si este folosita de obicei la multitasking. Cei care editeaza videoclipuri profesionale, au nevoie de o capacitate extrem de mare de RAM pentru a-si imbunatati fluxul de lucru.

De asemenea, si gamerii au nevoie de cat mai mult RAM pentru ca jocurile sa functioneze fara dificultati. Pe un calculator second hand se poate pune o cantitate corespunzatoare de memorie RAM, pretul fiind mai mic decat pentru unul nou.

Pretul ieftin al calculatoarelor second hand – element esential

Achizitionarea unui calculator second hand sau refurbished, sau a unor multifunctionale SH ajuta la eficientizarea unor economii substantiale.

Calculatoare second hand | Multifunctionale SH | It-Sh.ro

calculatoare second hand

Optiunea este aceea de a cumpara un calculator nou mult mai slab, dar care sa se incadreze perfect in buget, insa exista posibilitatea ca acesta sa nu faca fata tuturor task-urilor pentru care este folosit. Asadar, un calculator second hand bun, ofera pe langa pretul foarte avantajos si posibilitatea de a face activitati mai complexe pe el.

De asemenea, toate produsele sunt verificare si testate inainte de comercializare si vin insotite de garantie, riscurile fiind foarte mici, iar beneficiile uriase. It-Sh.ro se ocupa cu comercializarea de calculatoare second hand, monitoare, multifunctionale, laptopuri, toate acestea indeplinind cerintele fiecarui client in parte.