Ce ar fi societatea fara oamenii legii? De fapt, nu exista o societate bine inchegata si care functioneaza corect fara niste legiuitori care sa-si faca treaba ca la carte. Acesta este un bun motiv pentru toti aceia pasionati de legi sa se apuce de studiat intens acest domeniu fascinant si intr-o continua schimbare si adaptare la noul mers al lumii.

Facultatile de drept din tara si din strainatate pun mare accent pe studiul individual al legilor si pe practica de specialitate in domeniu. Acesta este motivul pentru care un student la drept invata in permanenta, citeste mult din orice domeniu si se pregateste intens din punct de vedere profesional. O tara fara specialisti in domeniul juridic este ca un bolnav fara de doctor. Usor, dar sigur se transforma in amintire.

Se stie deja ca pasionatii in domeniu sunt autodidacti care cauta sa fie la curent cu tot ce este nou in domeniu si nu numai. Pentru a atinge acest scop, au nevoie de multe carti si materiale pe care sa le studieze. De multe ori acestea sunt greu de gasit, insa un anticariat este intotdeauna un loc potrivit de a cauta cartile rare sau cele vechi care nu se mai vand in librarii.

Pe site-ul Printre Carti https://www.printrecarti.ro/ puteti gasi o multime de titluri in domeniul juridic.

carti din lumea judecatoreasca

Lista carti din lumea judecatoreasca:

  1. Teoria generala a dreptului – Ion Craiovan
  2. Practica judiciara penala – George Antoniu
  3. Tratatele Uniunii Europene – Ian Galea
  4. Enigmele unor amprente – Constantin Turai
  5. Dictionar de termeni juridici uzuali – Ion Pitulescu
  6. Dreptul international contemporan – Grigore Geamanu
  7. Principiile dreptului civil – Dimitrie Alexandresco
  8. Coduri penale
  9. Coduri civile
  10. Carti de colectie sau carti cu autograf

Toate acestea si peste alte 100 de carti juridice disponibile in stoc, pot fi ale oricui le doreste la un pret redus. Este o oferta prea tentanta pentru a-i rezista, de aceea accesati pagina amintita si cautati ce va intereseaza in domeniul juridic si nu numai. La acest anticariat de carti, veti gasi materiale interesante pentru orice domeniu. Printre Carti chiar este o resursa infinita pentru cei care doresc sa invete mai multe!