Accesorii handmade

Este important sa iubesti sau sa fii iubit? Ei bine, se pare ca majoritatea persoanelor sunt de acord ca cel mai bine este sa le ai pe amandoua, iar Ziua Indragostitilor este ocazia perfecta pentru un cuplu sa isi exprime dragostea. In cazul in care ati ramas in pana de idei, va oferim cateva sfaturi creative prin care ii puteti spune persoane dragi ca o iubiti.

  • Pe bucatele mici de hartie, scrieti toate tipurile de sarut care va vin in minte (de exemplu: pasional, pe obraz etc). Asezati biletele intr-o cutie rosie si dati-o persoanei iubite. Apoi, rugati-o sa extraga cate un biletel si pupati-o asa cum scrie acolo. Este o idee jucausa, dar care va fi pe placul amandurora.
  • Scrieti o carticica cu povestea voastra de dragoste si motivele pentru care il / o iubiti. Va garantam ca va fi poate cel mai frumos cadou pe care jumatatea voastra il va primi.
  • Organizati o cina romantica pentru voi doi. Poate fi intr-un restaurant foarte frumos, sau ceva intim, pe plaja sau pe acoprisul unei cladiri inalte. Daca alegti varianta mai intima, puteti decora locul asa cum va place, aprinzand cateva lumanari si lasand sa se auda in fundal cateva melodii de dragoste.
  • Puteti cumpara un cadou special. Va recomandam ceva unic, iar pentru doameni puteti alege accesorii handmade sau genti elegante de pe www.magzi.ro. Daca aveti o idee speciala sau doriti produsul personalizat, nu ezitati sa ii contactati.
  • Surprindeti-va persoana iubita cu o mica escapada la munte. Rezervati o camera frumoasa intr-un hotel dragut, si petreceti-va weekendul rasfantandu-va unul pe altul. Daca nu va permite timpul sa plecati un weekend intreg, rezervati macar o noapte la un hotel frumos din orasul dumneavoastra.
  • Cumparati-i un buchet mare de trandafiri si de fiecare floare atarnati un biletel cu o viitoare intalnire programata ( de exemplu in martie mergeti la opera, in iunie luati cina pe malul marii, etc).
  • Umpleti o cutie mare cu mici baloane rosii cu heliu si legati de fiecare un mci cadou reprezentativ, precum lumanari, un CD cu muzica romantica, lenjerie intima, un colier.
  • Deoarece inca e frig afara si nu puteti merge la picnic, puteti recrea atmosfera in propria sufragerie. Comandati mancare de la restaurantul preferat, cumparati o sticla de vin bun si asezati o patura in mijlocul camerei. Nu aprindeti televizorul sau altceva, imaginati-va ca sunteti doar voi doi, in natura.