Lumea jocurilor s-a aprins odata cu lansarea Nintendo Switch. Gama sa de jocuri clasice, cum ar fi Mario Kart si Super Smash Bros., a atins un loc nostalgic pentru jucatorii mai in varsta, iar numeroasele sale caracteristici new-age au facut din el un articol de top-seller pentru copii si adolescenti. Cel mai important, Switch este o consola hibrida de jocuri video, capabila sa fie redata atat acasa, cat si din mers.  Cu peste 1.000 de optiuni de joc, inclusiv cu favoritii precum Fortnite, Minecraft si Pokémon, copiii se vor putea juca Switch acasa, impreuna cu prietenii si familia. Acest pachet este, de asemenea, ambalat cu cateva suplimente grozave: un dock Switch, controlere Joy-Con care se ataseaza de o parte si de alta a Switch-ului, doua accesorii cu curea Joy-Con, o prindere Joy-Con, un cablu HDMI si un adaptor de curent alternativ. 

Jocuri pentru băieții adolescenti

Spikeball-ul este preferat de toti băieții adolescenti la petrecerile in aer liber. Setul standard cu 3 bile include o trambulina rezistenta, echipata cu picioare pliabile pentru a fi depozitate usor, trei bile si o geanta de transport convenabila.

Si un caiac gonflabil este o idee excelenta de cadou pentru adolescentul care adora sa iasa in aer liber. Are doua locuri, permitand unui adult sau unui prieten sa-l insoteasca pe adolescent.

Un alt cadou foarte potrivit pentru adolescentii baieti, sunt castile wireless. Pe langa faptul ca pot asculta muzica, ei pot cere de asemenea informatii despre vreme sau pot apela la Uber. De asemenea, sunt rezistente la transpiratie si au o forma sigura, asa ca este mai putin probabil sa le rupa sau sa le piarda.

Unul dintre cele mai populare cadouri este boxa portabila JBL. Prin bluetooth sau wireless, adolescentii isi pot conecta imediat telefoanele la boxa, ascultand orice muzica doresc. Dispune de un bas foarte bun si de un cablu USB pentru incarcarea sa rapida.

Daca adolescentul este un adevarat aspirant al artei, un set de creioane colorate, acuarele, palete pentru amestecare si pasteluri cu ulei, ii va inspira latura sa creatoare. Seturile pot fi imbracate intr-o carcasa din lemn, fapt ce faciliteaza curatarea si depozitarea chiar si pentru un adolescent dezordonat.