Mexic este o tara cu adevarat diversa si are totul, de la plaje frumoase si linistite la viata de noapte vibranta si o scena culturala bogata. Mai jos este o lista cu cinci cele mai bune locuri de vizitat in Mexic, care ii vor ajuta pe viitorii turisti sa aleaga locatia ideala in tara cu tequila ieftina si palarii sombrero mari.

  1. Playa del Carmen

Playa del Carmen, cunoscuta local sub numele de Playa, devine rapid locul hippest din Peninsula Yucatán; cu baruri pline de viata, cafenele cochete, hoteluri si locatii all inclusive, care se deschid in tot orasul. Cel mai popular loc din Playa este Quinta Avenida, o strada destinata pietonilor, care este plina de cluburi la moda, restaurante internationale si standuri de suveniruri ieftine. 

  1. Tulum

Tulum ofera unele dintre cele mai bune plaje din Mexic. Plajele cu nisip fin si apa turcoaz nu reprezinta tot ceea ce poate oferi Tulum, aceasta fiind si locatia unei dintre cele mai pitoresti ruine din Mexic. Exista, de asemenea, numeroase posibilitati de scufundare si snorkeling, rezerve naturale frumoase, parcuri acvatice distractive, arta stradala excelenta si multe altele. Downtown Tulum este locul perfect pentru a scapa de locurile turistice prea aglomerate din Mexic si pentru ca turistii sa se bucure de o perioada de relaxare perfecta.

  1. Isla Cozumel

Cozumel este o insula situata chiar langa Playa del Carmen si este una dintre cele mai bune destinatii de scufundari din emisfera vestica.  Desi scufundarile si snorkeling-ul sunt principalele atractii, oamenii care aleg sa exploreze in afara zonei turistice nu vor fi dezamagiti. Plajele pustii, parcurile naturale salbatice si peisajele uimitoare asteapta sa fie explorate de catre turisti.

  1. Izamal

Izamal este poreclit „Ciudad Amarilla”, deoarece toate cladirile din acest oras sunt vopsite in galben. In acest sens, orasul are unic si va ramane in amintirea turistilor pentru totdeauna.

  1. Los Cabos

Los Cabos este locul unde desertul intalneste marea si soarele straluceste 350 de zile pe an. Este scaparea finala de pe litoral pentru surferii si scafandrii care vin aici tot timpul anului. Los Cabos este, de asemenea, renumit pentru marile sale posibilitati de pescuit si pentru sport, atragand peste doua milioane de vizitatori pe an.