Toate doamnele își doresc să aibă parte de un machiaj impecabil și să arate superb atunci când merg la o întâlnire sau la întruniri importante. Cel mai sigur mod de a atinge această performanță este de a apela la un stilist profesional care să vă învețe pașii respectivi.

Pentru un machiaj profesionist trebuie să aveți în vedere anumiți pași care să vă ducă în direcția potrivită. Pentru machiajul feței este necesar să începeți cu un Ultra HD Skin Booster care vă va tonifia pielea și vă va face să arătați mult mai tânăr, cu un ten plăcut.

machiaj impecabil

Pașii pentru a obține un machiaj impecabil

Aplicați acest Booster direct pe pielea curată cu o pensulă #108 plecând din centrul feței către exterior. Aveți răbdare ca produsul să intre în piele și să-și facă efectul înainte de a începe machiajul propriu-zis.

În al doilea pas trebuie să folosiți produsul Yellow Primer pentru a conferi luminozitate pielii. Acest produs va conferi luminozitate pielii, iar machiajul va rezista mult mai mult timp în acest fel.

Atunci când pielea este perfect uscată, aplicați STEP 1 MATTIFYING PRIMER cu pensula #108 în zona T a feței (în mod obișnuit, aceasta este zona mai lucioasă sau mai grasă a feței).

Odată ce ați terminat cu aplicarea cremelor pentru față, este de dorit să treceți la buze și la conturarea lor. Aplicați ULTRA HD LIP BOOSTER pe centrul buzei de jos, iar cu o pensulă #302 întindeți produsul în lateral fără a depăși linia feței ca să evitați un efect de umezeală. Uniți-vă buzele pentru a permite produsului să intre în piele.

Reîntorcându-vă la conturul feței, aplicați ULTRA HD LIQUID FOUNDATION cu Buretele Ellipse prin mișcări circulare pentru a vă reuși un aspect total și liniar. Construiți-vă masca cu un al doilea strat de culoare, dacă este necesar.

Folosindu-vă de ULTRA HD CONCEALER, realizați 3 puncte pe cearcănele negre. Utilizați pensula #174 pentru a întinde produsul pe față. Cu degetul, întindeți nuanța sub ochi pentru a se impregna în piele pentru a realiza un efect luminos.

Aplică pe obraz această cremă culoarea pielii, printre sprâncene și arcada nasului, conferindu-le toate atu-urile pentru a fi de o eleganță aparte și a întoarce toate privirile. Pentru a finisa acest machiaj este necesar să treceți prin toți acești pași și să reușiți să vă transformați chipul într-o operă de artă rar întâlnită care vă va crea o imagine și un machiaj profesionist de neegalat în societate.