Nu e niciun secret faptul ca mediul in care iti petreci timpul, joaca un rol important in felul in care te simti, insa stiati ca poate contribui la productivitatea pe care o aveti? Dupa cum s-a dovedit, exista o multime de trucuri si modalitati de a decora, incredibil de simple si econome, pe care le puteti aplica in biroul vostru, ceea ce va va face sa va simtiti mai energici, inspirati si motivati sa lucrati in fiecare zi. Iar aceste tehnici pot fi aplicate in aproape orice birou, fie el de dimensiuni mari sau mici, acasa sau la serviciu. Deci, indiferent de circumstantele in care va aflati, incercati una sau mai multe modalitati din cele ce urmeaza, pentru a va crea un spatiu de lucru mai sanatos si mai productiv.

Decorare birou – ce trebuie avut in vedere

Lumina pe care o aveti in birou joaca un rol foarte important si este cea mai usoara modalitate de a va mari energia si de a reduce starile de somnolenta care vin odata ce incercati sa cititi ceva, in intuneric. Daca este posibil, maximizati lumina naturala, utilizand perdele deschise la culoare, in loc draperii si perdele de culori inchise. De altfel, pentru sistemele de iluminat, optati pentru lumina alba rece si veti observa diferente majore cand vine vorba de energia voastra.

O estetica minimalista va face mai mult decat orice stil la care v-ati gandit sa optati pentru biroul vostru. De asemenea, daca nu va veti aglomera incaperea cu accesorii, va fi mai usor sa va organizati rapid lucrurile. Deci, luati in considerare sa mentineti decorul spatiului de lucru cat se poate de simplu. De un real ajutor va pot fi spatiile de depozitare intr-un numar mare. Astfel veti evita aglomerarea biroului cu diverse materiale.

Conform studiilor, nuantele de albastru stimuleaza mintea, galbenul va inspira spre a fi creativi, iar verdele relaxeaza. Desigur, acest lucru poate varia de la o persoana la alta. Identificati culorile care va insipira si integrati-le in biroul vostru.

Atunci cand va simtiti neinspirati, este greu sa dati randament la serviciu. De aceea daca adaugarea a catorva mesaje motivationale in spatiul de lucru, poate avea un real impact asupra voastra si a productivitatii zilnice. In ziua de azi, exista atatea modalitati de a printa mesajele motivationale, in diverse stiluri, alaturi de numeroase poze, deci le puteti alege in functie de ceea ce va inspira.