Pierderea unui dinte sau a unei masele este un necaz, un lucru neplacut in viata oricui. Cu exceptia primilor ani de viata cand dintii cad din cauze naturale, caderea dintilor este un motiv de ingrijorare si chiar de panica pentru multi. De ce cad dintii? Fie din cauza neglijentei pacientilor, care nu merg la medic pentru a-si trata cariile la timp si acestea se adancesc, fie din cauza consumului excesiv de tutun si alcool, din cauza unui accident suferit sau a unei altercatii. In clinica stomatologica sector 2, https://cabinetstomatologicsector2.ro/, dintii sunt inlocuiti rapid si eficient, prin intermediul unui implant dentar. Indiferent care ar fi cauzele pierderii dintilor, solutia este una foarte buna si pe termen lung.

Beneficiile unui implant dentar | cabinetstomatologicsector2.ro

implant dentar

Din momentul in care pacientul se va prezenta in cabinet si va solicita gasirea unei solutii pentru inlocuirea dintelui pierdut, implantul dentar va parea o varianta extrem de costisitoare. Este just: implantul dentar costa foarte mult, insa este foarte eficient. Cu un implant dentar bun, oamenii nu mai trebuie sa isi faca griji cativa ani, chiar zeci de ani. Implantul dentar nu se cariaza, nu cade, nu se sparge. Implantul dentar are o durata de viata foarte lunga daca este bine intretinut. In acest cabinet dentar, pretul este foarte bun pentru un implant dentar, incluzand consultatia, stabilirea planului de tratament, anestezia, incizia, inserarea implantului, a surubului de acoperire si sutura. Dupa ce se vindeca locul implantului, dupa 3 pana la 6 luni, se aplica bontul si coroana protetica. Totul cu echipamente de ultima generatie si aparatura moderna. Tratamentele sunt acoperite de o garantie pe termen lung.

De implantul dentar pot beneficia pacientii clinic sanatosi, cu varste cuprinse intre 18 si 99 de ani care se confrunta cu pierderea dintilor din diferite cauze. Implantul dentar este mult mai avantajos, comparativ cu o lucrare pe dintii naturali. Implantul dentar nu implica slefuirea dintilor vechi, fortele de masticatie transmitandu-se numai pe zona respectiva, fara alterarea gingiei adiacente. Gradul de satisfactie al pacientilor in urma unui implant dentar este foarte ridicat, comparativ cu pacientii are au optat pentru o lucrare pe dintii naturali.