Unul dintre avantajele implanturilor dentare este faptul ca acestea pot fi facute pentru a se potrivi dintilor existenti, ceea ce inseamna ca pacientilor nu li se vor extrage dinti pentru a face loc implantului. Terapia implantului este, de fapt, o radacina artificiala plasata in maxilar pentru a servi drept baza pentru dintele fals ce urmeaza a fi plasat pe radacina. Acest lucru inseamna ca noul dinte se va baza doar pe acea radacina si nu va fi ancorat pe dintii din jur.

Frumusetea unui implant dentar este ca va arata foarte bine si va functiona ca un dinte natural. De asemenea, va ajuta dintii naturali prin sprijinul structural acordat lor, precum si luand din presiunea exercitata in timpul mestecatului, astfel incat nu doar dintii naturali sa fie solicitati.

Implanturile dentare nu vor afecta structura dintilor existenti deoarece acestea sunt construite pentru a se potrivi exact in locul liber, fara a afecta dintii vecini. Prin urmare, implanturile vor completa pur si simplu golurile cu un dinte artificial si functional.

Avand in vedere faptul ca implanturile dentare functioneaza asemenea dintilor naturali, ingrijirea acestora nu trebuie sa difere cu nimic de ingrijirea dintilor naturali. Din rutina zilnica nu ar trebui sa lipseasca periajul dimineata si seara, utilizarea apei de gura si a atei dentare. Vizitele periodice la medicul stomatolog raman obligatorii, la fel si curatarea profesionala de doua ori pe an.

Indiferent de situatie, atunci cand intampinati probleme la nivel dentar, este bine sa cereti sfatul unui specialist, iar daca acesta va indruma catre implanturi dentare, nu va opuneti pana nu studiati beneficiile si dezavantajele tuturor optiunilor de inlocuire a dintilor. In mod sigur, veti observa eficienta implanturilor, atat cea fizica, dar mai ales cea estetica.

Cele mai bune oferte la implanturile dentare din Bucuresti | dentalcrownhealth.ro

implanturile dentare

Implanturile dentare pot face o diferenta reala in viata oricarui om prin sporirea increderii in zambet, dar si prin imbunatatirea abilitatii de a vorbi si manca din nou in mod corespunzator. Oricand doriti sa cunoasteti detalii, oferte si preturi pentru implanturi dentare, accesati cu incredere dentalcrownhealth.ro pentru a va putea informa corect, dar si pentru a programa o consultatie!