In mod sigur, o multime de persoane detin carti in biblioteca pe care nu le-au mai folosit la nimic si cu care nu stiu ce sa faca. In plus, multi se orienteaza catre cartile disponibile in mediul online sau catre achizitionarea ebookurilor care cuprind zeci de mii de carti.

De ce sa mai pastreze un spatiu fizic pentru ele daca toata informatia este livrata in mediul online, intr-un telefon sau tableta, usor de transportat? Astfel, optiunea de vanzare a cartilor catre anticariate se dovedeste a fi de-a dreptul avantajoasa.

Din fericire, exista multe anticariate care cumpara carti si care pot ajuta la indeplinirea acestei sarcini. Tot ce mai trebuie este ca proprietarii de carti, care se arata interesati, sa ia legatura cu achizitorii.

3 pasi pentru realizarea procesului de vanzare a cartilor in mod eficient

  • Realizarea unei programari

Proprietarii de carti pot sa contacteze achizitorii din cadrul anticaritelor, in momentul in care isi doresc sa isi vanda cartile, prin intermediul anunturilor de tipul „unde vând carti”, care sunt postate pe site-urile online.

Unde vând carti | Anticariate care cumpara carti | Anticariat-Carti.com

unde vând carti

  • Deplasarea fara costuri la domiciliul proprietarului de carti

Vestea buna este ca proprietarul nu trebuie sa depuna niciun efort pentru vanzarea propriilor sale carti. Achizitorul este cel care se deplaseaza la domiciliul sau fara sa-i solicite niciun cost, ci, din contra, sa ii ofere o suma de bani pentru cartile puse la dispozitie.

  • Realizarea procedurii de evaluare a cartilor

Tot achizitorul este cel care se ocupa cu evaluarea cartilor pentru a stabili, ulterior, care este suma de bani dispus s-o ofere. Bineinteles, exista si posiblitatea negocierii, pentru stabilirea unui pret satisfacator pentru toata lumea. Dupa aceea, suma de bani este oferita pe loc vanzatorului.

Astfel, cei care vor sa isi vanda cartile de acasa, care nu le mai sunt de folos, pot lua in considerare Anticariat-Carti.com, in cadrul caruia se poate gasi achizitorul potrivit.

Prin urmare, pe langa faptul ca se elibereaza spatiu generos din cadrul bibliotecii, proprietarii de carti au ocazia de a beneficia de sume avantajoase de bani pe care sa le foloseasca dupa bunul plac.