Multi romani isi doresc sa viziteze Japonia din mai multe motive, insa cele mai importante sunt urmatoarele:

Are unele dintre cele mai frumoase locuri

Japonia ofera o multime de locuri frumoase. In aceasta tara exista o multime de locuri populare si unice care ar trebui vizitate macar odata in viata. Sunt atat de multe de explorat si exista intr-adevar cate ceva pentru oricine ajunge in aceasta tara! De la natura, cum ar fi frumoasele iazuri albastre, cascadele si padurile de bambus, la cultura, cu temple uimitoare si altare.

Este o tara foarte sigura

Japonia este una dintre cele mai sigure tari in care se poate calatori in lume. A fost inclusa in top 10 cele mai sigure tari din lume in 2017. Ce face Japonia atat de sigura? In primul rand, se pune un accent deosebit pe prevenirea criminalitatii, cu masuri care presupun ca armele de foc nu sunt usor accesibile.

Este o tara cu o istorie fascinanta

Cultura veche japoneza este cu adevarat interesanta, si a fost la fel mii de ani. Chiar si acum cultura si patrimoniul sunt foarte proeminente in tara. Turistii pot invata multe despre istoria locurilor vizitand castele, temple, sanctuare si multe altele. Kyoto este o destinatie perfecta pentru cei care doresc sa experimenteze cultura japoneza veche.

In Japonia exista numeroase temple si sanctuare

Japonia ofera o multime de temple budiste si altare Shinto pe intreg teritoriul sau. In Osaka, Tokyo, Muntele Fuji si aproape in fiecare oras din Japonia se pot gasi temple si altare care merita vizitate.

Japonia este, de asemenea, o tara foarte moderna

Asa cum am mai spus, Japonia dispune de o cultura mixta perfecta, istorie si confort modern. Exista zgarie-nori, restaurante moderne si tot ce poate oferi lumea moderna. Dar, Japonia are propriul stil unic, modern si nu poate fi comparata cu nicio alta tara.

In Japonia se poate calatori foarte facil

Transportul public in Japonia este foarte eficient! Turistilor le va fi usor sa calatoreasca de la o destinatie la alta in aceasta tara. In doar cateva zile turistii pot vizita numeroase obiective! In plus, trenurile din Japonia sunt foarte punctuale. Este aproape imposibil sa aiba o intarziere.