Rolul primar al tuturor serviciilor de ambulanta, fie ele private sau de stat, este asistenta medicala specializata inainte de a ajunge la spital. Acestea ofera acces facil la serviciile de sanatate, in regim non-stop si contribuie semnificativ la sustinerea comunitatii. In ultimul timp, a devenit evident ca presiunile crescande ale sistemului de sanatate nu pot fi rezolvate doar prin adaugarea de resurse, ci trebuie abordate noi metode de furnizare a serviciilor.

Serviciul de ambulanta este ideal plasat sa fie parte a primei linii de interventie in caz de urgenta. Tocmai importanta acestui gest a influentat imbunatatirea accelerata a conditiilor din ambulante, dotarile fiind intr-o continua dezvoltare, in pas cu expansiunea tehnologica. Recent, rolul serviciilor de ambulanta a ecoluat de la transportul traditional la implicarea lor in multe programe care sa raspunda la cat mai multe si diverse solicitari. Acest lucru a scazut eficienta lor in ceea ce priveste situatiile de urgenta, necesitatea de suplimentare a numarului de ambulante fiind mare.

In acest sens au luat nastere serviciile private de ambulanta, servicii care au ca scop principal transportul pacientilor intre domiciliu si diferite puncte spitalicesti si invers. Exista posibilitatea implicarii echipei si ambulantelor private in situatiile de urgenta usoara, insa acest lucru ramane la latitudinea celui care solicita ambulanta.

Un serviciu de transport medical pentru pacienti in Bucuresti este dezvoltat si sustinut de AmbuSERV. Se asigura cateva servicii impecabile de transport pentru persoane netransportabile cu alte miloace de transport in excursii, calatorii si la evenimente de familie. De asemenea, toate persoanele care folosesc scaun rulant vor fi mai in siguranta cu AmbuSERV decat cu alte mijloace de transport. De asemenea, se realizeaza transport supravegheat medical de la domiciliu la sptale si clinici medicale, dar si transfer intre spitale.

Transport medical pentru pacienti in Bucuresti – ambuserv.ro

transport medical pentru pacienti in Bucuresti

Accesati www.ambuserv.ro si verificati serviciile complete de transport pacienti cu ambulanta privata. Nu uitati ca orice transport este insotit de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de gravitatea cazului. E mai convenabil sa fiti in siguranta din punct de vedere fizic si sa straluciti din punct de vedere psihic prin confortul oferit de AmbuSERV!