Cei care urmeaza sa isi faca un implant dentar în Bucuresti, nu trebuie sa se sperie, ci sa se lase cu incredere pe mainile specialistilor din capitala. Bucuresti este orasul cu unii dintre cei mai buni medici stomatologi, care realizeaza cele mai de succes implanturi dentare. Potrivit specialistilor de la Twindent, un cabinet stomatologic în 13 septembrie, multi pacienti aleg implanturi deoarece doresc sa se poata bucura de o gama larga de alimente. Proteza traditionala poate ingreuna consumul de alimente, in special cele dure sau lipicioase. Implanturile se comporta ca dintii naturali, ceea ce face ca alimentatia sa fie confortabila si placuta din nou.

Top 4 aspecte importante despre un implant dentar

Implantul dentar in sine este de obicei din titan. Titanul este materialul standard pentru implanturi si a fost folosit de cateva decenii cu rezultate bune. Bontul (sau stalpul) care tine noul dinte este de obicei realizat si el din titan.

Noul dinte (cunoscut si sub numele de coroana) poate fi realizat din mai multe materiale diferite. Coroanele din partea din fata a gurii sunt adesea confectionate din ceramica sau portelan, deoarece acestea sunt au un aspect natural si pot fi nuantate pentru a se potrivi cu restul dintilor. In unele cazuri, un dentist poate recomanda utilizarea coroanelor metalice pentru molarii din spate, care nu se vad. Metalele sunt de obicei mai dure decat ceramica sau portelanul si pot fi o alegere buna pentru cei care risca sa-si deterioreze implanturile.

Implant dentar în Bucuresti | Cabinet stomatologic în 13 septembrie | TwinDent.ro

cabinet stomatologic în 13 septembrie

Un  implant dentar este un proces desfasurat in mai multe etape, care poate dura cateva luni. Procedura implantului dentar se face de obicei sub anestezic local. Dupa procedura, poate fi necesar ca pacientul sa ia un calmant pentru a-l ajuta cu un posibil disconfort. Medicul stomatolog va oferi pacientului instructiuni pentru ingrijirea medicala la domiciliu, inclusiv sfaturi privind cauza sangerarii, a durerii necontrolate sau a semnelor de infectie.

Cu o ingrijire adecvata si controale dentare regulate, un implant dentar poate dura tot restul vietii: nu va trebui niciodata sa fie inlocuit. Coroanele dintilor pot dura intre 10-15 ani, in functie de calitatea regimului de igiena orala.