Procedura de implant dentar este tot mai comuna pentru persoanele care si-au pierdut unul sau mai multi dinti, fiind cea mai buna solutie. Cu ajutorul implanturilor dentare, pacientul isi poate recupera rapid si complet functiile masticatorii si de exprimare corecta, alaturi de un zambet sanatos si estetic.

Specialistii de la dentalprogress.ro explica toate avantajele aplicarii de implanturi dentare.

In primul rand, este important de mentionat faptul ca dintii vecini vor ramane neatinsi si nu au nevoie de slefuire pentru aceasta procedura. Dintele lipsa va fi inlocuit printr-o metoda optima, care impiedica eventualele pierderi osoase ce pot aparea din cauza lipsei unuia sau mai multor dinti. Acesta este cel mai mare beneficiu oferit in comparatie cu metodele clasice de tratament. Aplicarea de punti dentare sau coronite nu are acest efect.

Implanturile rezista foarte mult, in majoritatea cazului ramanand ferme pe pozitie toata viata. In plus, confortul si aspectul obtinut este foarte mare. Implanturile construiesc zambetul perfect si ajuta pacientul sa se simta bine si acest lucru se va vedea in cresterea stimei de sine si a increderii in propria persoana.

Pentru ca stima de sine creste, viata sociala a pacientului se va imbunatati considerabil.

Sunt numeroase cazuri in care implanturile dentare reprezinta unica solutie pentru diverse lucrari fixe. Datorita materialului din care sunt construite, aceste implanturi sunt rapid acceptate de organism.

Dupa ce implantul a fost pus si a fost atasata coronita aferenta, pacientul va putea mesteca si vorbi fara nicio problema, ceea ce in cazul lucrarilor mobile este imposibil. Pacientii care poarta proteze nu se pot bucura in acelasi mod de confort, deoarece, in primele luni, este foarte posibil ca proteza sa genereze rani ale gingiei, gustul este afectat, vorbirea va avea de suferit si persoana in cauza se poate simti inconfortabil in prezenta altor oameni, mai ales atunci cand nu poate pronunta corect anumite cuvinte.

Inainte de implant, pacientul va face toate analizele necesare, astfel incat sa se poata determina corect daca un implant dentar este sau nu potrivit pentru el. Implanturile dentare reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care au mai multi dinti lipsa si isi doresc o lucrare fixa, de calitate si foarte durabila.

Implant dentar | clinica stomatologica Dental Progress

implant dentar

Specialistii de la clinica stomatologica Dental Progress realizeaza implanturi dentare din materiale de cea mai buna calitate, prin proceduri moderne, de ultima generatie si utilizand cele mai noi tehnologii, pentru ca fiecare interventie sa fie perfecta. In plus, preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar personalul are o vasta experienta in domeniu.